120205

Nu har jag inte skrivit på ett par dagar. Det tar lixom så lång tid att sätta sig här! Men men, det är ju MIN dagbok, så jag skriver ju när JAG vill! :D
Igår, lördag, var syrran här och kollade på första delfinalen av melodifestivalen. Jag älskart!!! Lena hade med sig revbenspjäll och så gjorde jag lite guacamole och en sallad till det. Supergott! Ett glas rött till det. Kommer inte ihåg vad jag åt tidigare på dagen, men ungefär som alla andra dagar iaf. Bakade en chokladkaka som jag lyckades glömma oxå. O Mello ja! Två asabra låtar och båda gick dom vidare! Lycka!
http://svt.se/melodifestivalen/20120204202023/melodifestivalen_2012_loreen_och_dead_by_april_till_final_fran_vaxjo

Idag har jag hadlat för kommande vecka. Börjar ju administratörskursen imorgon, på tio veckor. Planering planering för att få maten att funka. Ännu mera nu! Nåja, klar fram till fredagen! Åt den goda korvstroganoffen idag igen, men hade keso med lök till. Den naturella var slut. Gick så bra så! Jobbat på bingon oxå...

Trots svinkylan som råder just nu kom Donna och jag iväg på en skaplig promenad igår. 1 timma i skogen. Fick sätta på tassbalsam först... Idag har Willy fått sköta alla promenader.


dessa tekakor bakade jag ju igår morse! Helt ok!


o här min nya frilla o färg


Klipp och färg!

Idag har jag klippt mig och färgat håret! Ja, alltså inte jag själv, men min söta svägerska. Känner mig rikigt nöjd. Klipper mig typ 1-2ggr per år i vanliga fall. Topparna då... Men idag har jag faktiskt klipp frisyr! Inser att jag måste sluta snåla och klippa mig 3 ggr per år iaf! :P Härom veckan var det någon som sa att jag hade GRÖNT hår! Jo, tackar! När jag kom in till salongen såg jag att håret faktiskt VAR grönt!! Lite bättre ljus där...  :S Men nu är det Rött! :D

Nathalie var med mig som smakråd och efteråt åkte vi till stan och köpte garn (ska sticka en vit halstub till mamma) och åt lunch. Sallad med feta och vitlökssås. Mycket mumsigt! Till frukost Rysk yougurt och bär. Det är allt jag ätit idag! Känner mig lite hungrig nu, men nu är det sovdags så det får vänta tills imorgon.

Det har snöat lite idag och är -12 grader ute. Tror det är kallaste i vinter, faktiskt! Annat var det förra vintern... Brrrrrrrr!
Varit ute en halvtimma med Donna. Det gick inte längre för hon frös om tassarna. :/


Mormor på besök

Idag har jag varit ute på två rejäla entimmesprommenader. Bra det, för det säjs att det ska komma rejält med snö imorgon och hur det än är går det inte att knalla på på samma sätt när det är en massa snö. På em kom mormor hit och hade en blomma och en........CHOKLADASK!!!!!! med sig! :S Hualigen! Den åkte in i mitt gamla godisskåp. Och vad säjer man till mormor!? Tack förstås alltså, men ändå. Geishachoklad var det, så nu får jag verkligen bekänna färg med den i min omedelbara närhet!

Maten idag: Frukost - ett hårdkokt ägg, en lchfmacka från en lchflimpa köpt i affären. Helt ok! Mackrill (hur sjutton stavas det??) på den och kaffe till förstås. Lunch blev en kopp kaffe med mormor. Middag - köttfärssås och vatten. Har börjat tappa lite matlust, men det är säkert bara ytterst tillfälligt. Imorr´n ska jag klippa och färga håret! Dzzzzzzzzzzz!

Avslutar med två bilder på mitt hjärta
RSS 2.0